Bun venit la 3 Castle Ride 2023

Regulament

Evenimentul 3 Castle Ride, ediția a doua, este organizat ca o plimbare turistică. Traseul din România va inclue drumurile montane recunoscute internațional Transfăgărășan și Transalpina, castele și cetăți cu o mare valoare istorică precum Castelul Poenari, Cetatea Albă Carolina și Cetatea Sighișoara,plus atracții istorice ascunse. Pe parcursul celor trei zile, participanții vor parcurge aproximativ 600 km cu o medie de 200 km pe zi, bucurându-se de obiectivele turistice, gastronomia și ospitalitatea oferită de țara noastră.
  • Procesul de înregistrare se va face doar online.
  • Va exista limită de participanți!
  • Plățile și înregistrările vor funcționa pe modelul “primul venit, primul servit”.
  • Desfășurarea evenimentului constă în primirea participantilor, plimbările pe traseul prestabilit, mesele, petrecerile și cina de gală.

Eveniment organizat de

vespa logo romania club
vespaclubbucuresti

Sponsori

Recenzii

  • Cea mai interesantă întâlnire cu Vespa vreodată, cel puţin pentru mine. Mese împreună şi mic dejun, super mâncare... și da, România este frumoasă, oamenii sunt ospitalieri și totul este mai ieftin cu aproximativ 30%.

    Kresimit TubicanekCroatia

Cum a fost în 2018?

You can have a glimpse of it, by checking our official video and our official photos: https://bit.ly/3EpHZGg.

Am fost plăcut impresionați și bucuroși să avem printre participanți: Comisarul pentru Turism al Vespa World Club și președinți ai cluburilor naționale din 5 țări. Numărul de participanți a fost peste 70, veniți din 13 țări (Serbia, Ungaria, Slovenia, Croația, Polonia, Slovacia, Cehia, Italia, Belgia, Germania, Rusia, Albania, Franța) și bineînțeles România.

Like și follow Vespa Club România & Vespa Club București pentru a fi la curent cu ulimele noutăți

contact@clubvespa.ro

logo-vespa-club-ro-alb

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări evenimentului, dar vom depune toate eforturile pentru a le anunța din timp.