La aceasta intrebare raspunde Mihai Lungeanul intr-un mod cel putin interesant. Recunosc ca nu ma regasesc in tot ceea ce spune el, insa a fost o lectura interesanta. πŸ™‚

 

De ce ai alege un Vespa

Sa fii sigur ca ei, cel putin la fel de mult ca si tie, ii place sa fie diferita, sa fie altfel, sa iasa in evidenta. Si nu cu lucruri socante, ci cu mici detalii de stil. (de Mihai LUNGEANU)

Asa ca ia-o intr-o zi, pe nestiute, direct de la birou si plimb-o ca si cum ai plimba-o printr-un oras cu totul nou pentru voi. Dar nu cu masina. Incearca un Vespa.

Nimic nu poate fi mai urban, elegant si boem decat un El si o Ea pe un scuter retro. Ea, cu parul in vant, iesind de sub casca; cu picioare lungi si, eventual, chiar tocuri; cu bronzul ce se contopeste frumos cu vopseaua italiana.

Ar fi bine s-o lasi chiar sa conduca. Macar un pic. Macar de forma.Vespa nu e doar un scuter, asa cum o femeie nu e doar o persoana. Amandoua au un vino-ncoa ce nu te mai lasa sa pleci.

Pe mine, Vespa m-a cucerit din filme. Mi se parea cel mai elegant mod de a scoate o fata in oras si cel mai rapid mod de a te intoarce dimineata acasa; un maximum de util si placut, asa ca am zis: “I have to have it”.

Mihai Lungeanu, proprietar de Vespa:
Acum doua veri am cumparat cel mai nou si interesant model.

In plus fata de oricare alt scuter, Vespa are un design care te innebuneste prin simplitate; daca si tu ai casa plina de piese de la Ikea, cred ca ma intelegi.

Are culori de “love it or hate it” – eu am ales alb, unul dintre putinele lucruri albe pe care le prefer in afara de laptele rece – si putere mare pentru un scuter atat de mic.

Si, desi e cel mai scump scuter de pe piata (trebuia sa aiba si el un defect), e ca un parfum foarte bun: vorbeste despre tine si cand tu nu esti atent sau de fata.

Sa renunt la mersul cu Vespa prin oras pentru motor sau masina ar fi ca si cum as renunta la asul cu care fac full sau chinta roiala.

Cu el depasesc cam orice in Bucuresti, indiferent de banda. Lucrez in publicitate, deci nu imi trebuie masina mare si nici motor, ca sa impresionez prin putere, timpi rapizi si zgomot.

In stilul meu de viata, nu conteaza cand; important este cum.

In plus, mi se zambeste des; liceeni, studenti, doamne respectabile, domni la costum, soferi de taxi si troleu, toti zambesc la Vespa. Conduc si o masina sport, dar nimeni altcineva in afara de baietii de la spalatoriile din provincie nu se mai uita la ea

Sursa: www.shoppingnews.ro

Tu “de ce Vespa” ?

Showing 3 comments
 • CostinGux

  pentru mine sa o scot primavara (iarna tarzie) din garaj ca sa ies la o tura este cel mai placut sentiment de libertate si expresie a sinelui meu πŸ˜€ … sa pot pleca dimineata cu ea la munca, zilnic … este pata mea de culoare in Bucurestiul asta gri.

  cumparati-va o Vespa si va veti da seama despre ce vorbesc πŸ™‚

 • Marian B

  faza cu zambitul taximetristilor la vederea unei Vespe, … e cam trasa de par πŸ™‚

 • CostinGux

  Cam da πŸ™‚ … tocmai astazi mi-a zambit un taximetrist … in timp ce a tras de volan sa intre in mine πŸ˜€

Lasa un Comentariu