In 21 iunie 2013 participat la evenimentul de lansare al Vespa Club Sibiu. O gasca de baieti s-au adunat in jurul lui Alex Caponi, un vechi pasionat de Vespa sicare ne aprovizioneaza cu piese Vespa de la magazinul propriu din Sibiu, Piese.com.ro (partener Vespa Club Romania).

 

Plecati din Bucuresti la 07:00 cu 2 GTSuri, 1 PX150, 2 LX50 si 2 S50, am pornit pe drumul vechi spre Sibiu, unde am avut norii deaspura tot drumul. Dupa cafeaua de la Pitesti am pornit spre Rm Valcea, pe Dealu Neagru, unde baietii cu 50cc au mers admirabil, drumul fiind destul de lejer. Odata cu Valea Oltului s-a aratat si soarele, teama de ploaie a trecut, drumul frumos si destul de lejer ne-a adus langa Sibiu.

 

In Sibiu, am vizitat locatia Piese.com.ro de unde ne procuram castile MT Helmets (membri beneificiaza de reduceri la achizitie) si multe piese de Vespa modern si vintage. Sibiul in weekend este un oras cu o atmosfera extraordinara, unde un ride cu Vespa se integreaza perfect. Ne-am oprit in Piata Mica pentru un small chat cu fondatorii Vespa Club Sibiu. Petrecerea a continuat la Vintage Pub, unde am putut admira o parte din colectia personala de vintage-uri a lui Alex.

 

Atmosfera placuta a Sibiului, o gasca de baieti foarte pasionatii si locatiile frumoase ale orasului, ne-au oferit un weekend extraordinar.

 

PS: La intoarcere am ales sa ne intoarcem pe Transfagarasan, unde GTS300 se simte ca acasa 🙂

 

Mai jos cateva poze si galeria flickr:

https://flic.kr/s/aHsjZyaEKk

Lasa un Comentariu