Anul acesta am fost prezenti la SMAEB 2014 cu ajutorul prietenilor de la Gealco Motors Sibiu care detin piese.com.ro si sunt importatori Mt Helmets in Romania. A fost o experienta intensa si placuta, simtind din perspectiva expozantului ce inseamna un salon moto. Am organizat o zona in cadrul staundului, aducand o Vespa 50HP, ultimul model cu schimbator de viteze, ne-reconditionata, o casca MT Helmets Le Mans –  hand custom, o pereche de tenisi de la Ashuria si un tricou cu sigla clubului. Casca “aruncata” pe ghidon, tenisul pe frana de picior si tricoul “aruncat” pe sa a vrut sa imprime ideea de dinamicitate, comunitate, “simplitate” in miscare. Cateva cauciucuri Anvelopa 3.50-10 TT Golden Tyre cu dungi albe au fost aranjate langa scuter, obtinand astfel si un aer vintage, specifici modelului si istoriei de peste 60 de ani de existenta Vespa.

1654085_214343095443172_1235307079_n

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

 

Am surprins pe toata perioada salonului, zambete, poze si selfie-uri 🙂 cu Vespa expusa, vizitatori care s-au apropiat au intrebat, au plecat cu un pliant. Din pacate vremea nu a tinut cu nimeni, atat vizitatorii care au venit in proportie foarte mare cu masina, cat si pentru expozanti care se asteptau sa intalneasca cat mai multi pasionati. Standurile au acomodat prezente variate: de la service-uri all around, la “efecte” pentru fanii chopper, multe echipamente, ulei-uri si echipament militar, pe langa de acum clasicii dealer-i moto (ne-am bucurat sa vedem noul vechi CB de la Honda si SR-ul de la Yamaha. sic!)

http://www.pro-bike.ro/

http://www.pro-bike.ro/

Pe parcursul salonului ne-am facut prieteni in Bacau, Craiova, Iasi de unde am aflat despre prezenta Vespa in tara, scena de scutere locala si planurile lor de viitor. Impreuna cu baietii din Sibiu am discutat despre evenimentul de lansare al filialei Sibiu – Vespa club Romania, ce va avea loc probabil in luna iunie intr-o locatie specifica atmosferei comunitatii Vespa. Mai multe detalii despre eveniment in curand, pe pagina de Facebook si pe site.

Am promis sa revenim la anul cu mai multe surprize pentru membri si pasionati. Pana atunci insa avem un nou sezon in fata noastra, care, va promitem va fi unul foarte plin, cu multe excursii, intalniri si noutati. Cat de curand insa va prezentam extinderea prieteniei noastre cu Gealco Motors Sibiu

Multumim Gealco Motors, Sherco Romania, Florin si Sebi

Lasa un Comentariu