Vespa Elettrica

 

Vespa Electtrica este echipata cu un motor electric cu o putere maxima de 2kw  (5.4 hp) si un cuplu de 200Nm. Piaggio garanteaza o autonomie de 100km iar timpul pentru o incarcare completa de 4 ore. Sasiul provine de la Primavera si va fi distribuit in culoarea “Chrome gray”. Modelul electric este produs in fabrica din Pontedera si va putea fi comandat incepand cu primavara anului viitor.

 

Vespa GTS / Primavera Yacht Club

 

 

Vespa Primavera 50° Anniversario

 

 

Vespa Primavera 2018

Cea mai mare schimbare este dimensiunea jantelor roților: 12 “, din aliaj de aluminiu și cu un nou design cu cinci spițe, care asigură o mai mare stabilitate, o siguranță sporită. Tehnologia de iluminare cu LED, adoptată acum atât pentru farul din față, cât și pentru spate lumina.

 

Vespa Primavera S

 

Vespa Primavera S încorporează un panou de instrumente complet digital cu un ecran TFT color de 4,3 ” si conexiune bluetooth.

Vespa Sprint

Tehnologia de iluminare cu LED, adoptată acum atât pentru farurile din față, cât și pentru cele din spate, sporește siguranța activă. Dotata cu tehnologie “Bike finder” si deschidere din telecomanda a seii.

 

Vespa Sprint S

 

Noul Sprint S vine acum cu ambele jante pe 12″ si un ecran multifuncțional color TFT. De asemenea vizual varianta S are o prezentare distinct, sportiva.

 

Vespa GTS Super Notte

 

 

Elegantul și exclusivistul Vespa Notte se evidențiază pentru aspectul său negru total.

 

2018 HELMET COLLECTION

 

 

sursa: http://eicma.piaggiogroup.com/en_EN/

Lasa un Comentariu