Vespa Elettrica a fost lansata in Romania pe 15 februarie in showroom-ul The Bike Hub Romania, importator oficial. Pretul de lista este de 6.390 eur si are o autonomie de 100km.

Am fost si noi prezenti la eveniment gasind aceeasi atmosfera Vespa, printre prieteni si pasionati.  Ne uitam cu incredere la viitorul electric si chiar daca ne place sau nu, nu foarte departe, vom rula silent. Pana vom pluti deasupra soselelor, va mai trece apa pe Dambovita, insa, cu siguranta, ne conectam la prize in curand.

Un lucru interesant. Vespa Elettrica, nu prea are nevoie de intretinere. Ii lipseste cureaua, uleiul, filtrele, lichidul de racire. Schimbam din cand in cand cauciuri si ceva placute de frana, in rest…. no cost. Interesant, nu? Bateria se incarca la 220v, daca ai un garaj esti salvat, daca nu, scoti prelungitorul pe geam sau o incarci la birou (pentru corporatisti). Conectivitate la inaltime cu bluetooth, display TFT si un mod “marche arriere”, funny….nu ? 🙂 Plus un mod “Powerrrrr” sa plutesti ca in Star Wars, prin padurea de conserve din trafic.

Impreuna cu The Bike Hub, incercam sa gasim metoda de a convinge autoritatile sa adopte voucherul pentru masini electrice si la ….scutere, scazand astfel pretul. Pana atunci, beneficiati de o oferta specifica de la UniCredit.

 

Daca va surade ideea  de a “rula” eco si bio, fara costuri de intretinere, desi cu un cost de achizitie ridicat (speicific pentru pozitionarea scuterului), faceti o vizita in showroom, discutati cu The Bike Hub si rulati “in style”.

 

Enjoy

 

 

Lasa un Comentariu