motociclisti_BMW

In octombrie am scris un articol privind noutatile aduse de noua legislatie, privind circulatia pe drumurile publice. Conform legsilatiei europene, statele pot acorda posibilitatea conducerii de scootere sau moto cu capacitati de pana in 125cc, detinand permis de categorie B. In dorinta de a mai lua pulsul institutiilor de stat, am trimis un mail semi-oficial (persoana fizica) catre Brigada Rutiera, DIRECTIA GENERALĂ DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI pentru lamuriri suplimentare.

Astazi surpriza, am primit raspuns din partea Brigazii Rutiere in care ne lamuresc: “cu un permis categoria B puteti conduce un moped,  dar pentru o motocicleta cu o capacitate cilindrica de maxim 125 cm3. este necesar permis de categoria A1.”

Multumim pe aceasta cale Şefului ui Brigazii Rutiere, Comisar şef de politie,NICU DRAGOŞ (care semneaza documentul) pentru raspuns si promitem sa prezentam si sa promovam aceste informatii, fara modificari sau interpretari, in locatiile online si offline unde activam sau activeaza scene de scootering si moto.

Sa aveti un sfarsit de an sanatos.

ps: aici aveti raspunsul integral, original.

Lasa un Comentariu