Incepand de astazi MT Helmets (prin Gealco Motors) este partener Vespa Club Romania pentru castile adresate scuterelor: Le Mans, Retro Leather si Custom Rider, oferind membrilor un discount de 15% din pretul afisat pe site. Oferta de casti pentru membri cuprinde variante vintage si modern, cu si fara viziera sau chiar cu ochelari.

UPDATE! Reducere 15% pentru orice model de casca MT Helmets pentru membri Vespa Club Romania.

Detalii despre casti se gasesc si in sectiunea Bursa, pe site-ului nostru. Pentru a beneficia de reducerea de 15 % din pretul afisat pe site-ul importatorului, specificati numele si numarul cardului de membru Vespa Club Romania, in detaliile comenzii.

 

Le Mans

01 Le Mans negru lucios

Retro Leather

MT Helmet Retro Leather

 

Custom Rider

01 CUSTOM RIDER FRONTAL

Flip-up

MT Helmet Raptor Flip Up

 

 

Off Road

 

 

MT_Helmet_Synchrony_black_white_side__03006_zoom

Full Face

MT Helmets Full Face Vespa Casca

 

Accesati site-ul importatorului pentru toate modelele disponibile!

 

 

MANUFACTURAS TOMAS S.A. (MT HELMETS):

In urma cu 45 de ani in Cartagena (Spania), D. Antonio Tomas a inceput sa produca accesorii pentru motociclete. in anii ’70 cei doi fii ai sai au intrat in afacere alaturi de tatal lor, iar in scurt timp au reusit sa dezvolte noi produse pentru motociclete, castile moto ocupand un loc fruntas in gama lor de produse.

Dupa moartea fondatorului D. Tomas Antonio Martinez, cei doi fii ai sai s-au ocupat de cresterea afacerii familiei si in anii ’80 au inceput sa-si faca intrarea si in tarile vecine pentru produsele marca MT.

Anii ’90 au reprezentat explozia afacerii MT Helmets si o recunoastere la nivel european a calitatii produselor spaniole. in ultimul deceniu, tarile in care brandul MT este prezent numara peste 30 de tari din intreaga lume – dintre care amintim: Spania, Germania, Franta, Belgia, Olanda, Italia, Cehia, Finlanda, Elvetia, Austria, Suedia, Grecia, România, Bulgaria, Argentina, Chile, Rusia etc.

Castile spaniole au certificatul european de calitate UN/ECE 22.05 si sunt recunoscute la nivel global pentru designul lor inovativ si pentru calitatea produselor inscrise sub sigla MT.

 

Ajutor in alegerea modelului potrivit:

1232_2081_1232_1869_1232_1866_1232_1864__vyrp14_13GetResizedImage

 

Ne poti solicita metrul de masurare MT Helmets (contact@clubvespa.ro) sau il poti gasi la evenimentele noastre.

 

2013-11-26_15-04-54_153

In cazul in care, marimea aleasa nu se potriveste, casca se poate returna, pentru schimbare cu alta marime, pastrand intact toate elementele de ambalare iar produsul se returneaza fara defecte (zgarieturi, decolorari, etc). Luati legatura cu importatorul.

Lasa un Comentariu