Weekend-ul trecut a avut loc deschiderea oficiala a sezonului Vespa Club Romania pentru anul 2014. Ca de fiecare data, Trattoria Garibaldi– HeadQuarter-ul clubului a fost gazda acestei petreceri, devenind astfel, o traditie pentru Vespa Club Romania in a organiza o petrecere atat la inceput cat si sfarsit de sezon.

 

Evenimentul a inceput la locul de intalnire al clubului, Biserica Anglicana, unde pasionatii si membri clubului au plecat in ride prin Bucuresti. Muzica italiana, un vin bun romanesc, berea casei si in primul rand participantii au intretinut o atmosfera deschisa, prietenoasa si pozitiva.

 

Surpriza acestui eveniment a fost Elyes, un pasionat Vespa si membru al Vespa Club Tunisia, impartasind astfel experintele comune ale cluburilor. Proiectia de poze de la evenimentele anterioare au reusit sa capteze atentia invitatilor, deschizand astfel discutii privind viitoarele evenimente si iesiri.

 

Multumim celor care au facut posibil acest eveniment, ramand astfel alaturi de Vespa Club Romania: Trattoria Garibaldi, Birra Moretti, Samburestisi Aqua Carpatica. Si de asemenea celor de la Boobow Papioane care au creat special pentru acest eveniment o colectie de papioane cu monograma Vepsa.

Urmariti pagina noastra de Facebook pentru a fi conectati in lumea Vespa Club Romania!

Mai jos gasiti o serie de poze de la eveniment, facute cu ajutorul prietenilor de la Studio Liveo Photography

 

Click pe poza pentru intreaga galerie:

Vespa 027

 

 

Asfalt uscat

Echipa Vespa Club Romania

 

Garibaldi Trattoria & PubLogo_Birra_Morettisamburestiaqua-carpatica-logoboobow

Lasa un Comentariu