Update:

Din pacate astazi am primit o veste chiar neplacuta: Paneuro nu va avea stand la SMAEB anul acesta. Pot intelege ca piata moto a fost si probabil inca este in scadere, pot intelege si ca nu este chiar profitabila prezenta la salon, insa din punctul meu de vedere NU aveau voie sa lipseasca! Mai marii Paneuro probabil nu au putut sa treaca la pierderi o mica parte din profitul anual pentru a se prezenta la salon. Ce-i drept SMAEB a decazut de la an la an, chestie vizibila cu ochiul liber, insa chiar nu ma asteptam ca Vespa sa lipseasca de la singurul salon moto din Romania, cu toate ca semne au existat. PACAT, MARE PACAT!

 

Mai este putin pana la SMAEB 2012 si sunt tare curios ce ne a mai pregatit Vespa. Anul trecut am avut placuta surpriza sa pot admira noul PX, unul fix pe gustul meu. Cireasa de pe tort a fost insa reprezentata de cele cateva modele vintage de Vespa expuse in cadrul standului. Trecand peste prezentele feminine din jurul viespilor, chiar mi-am putut clati ochii cu cateva “piese de muzeu” pe care rar le poti admira, cel putin la noi in tara.

“Ajuns la a X-a editie, SMAEB va avea loc in weekend-ul 21-22 Aprilie. Pentru a doua oara, evenimentul va avea loc la ROMAERO in Hangarul 107Vest. SMAEB va fi deschis publicului Sambata intre orele 11 si 20 si Duminica intre orele 10 si 18:30. Pretul biletului de intrare va fi de 10 RON.”

R.S.

Showing 2 comments

Lasa un Comentariu