Atunci când ai o Vespa îți vine să ieși în oraș cu ea pentru orice motiv. Ești primul care se oferă să meargă să cumpere pâine, iar în casă nu este niciodată lapte sau apă. Vespa este acel scuter care atunci când ești trist îți așterne zâmbetul pe buze, atunci când cineva e supărat pe tine îl plimbi cu o Vespa și totul va fi bine până la primul semafor.

Astfel noi, posesorii de Vespa, găsim cu ușurință motive de a sărbători orice. Bineînțeles că avem o sărbătoare pe când vine vara și chiar dacă suntem triști sărbătorim și sfârșitul de sezon. Anul acesta însă am avut un motiv în plus de sărbătoare și anume lansarea oficială a Clubului Vespa Cluj. Într-o ceremonie somptuoasă am dezvelit logo-ul nostru, pompat cu steroizi ajungând astfel la o diagonală de 1 m. Când este vorba de Vespa nimic nu este prea mare.

În această toamnă-iarnă va fi înființat clubul și ca entitate juridică, iar de la anul vor avea loc primele activități sub egida clubului. Ne propunem să avem un site, un email dedicat și să promovăm mersul pe 2 roți. Vespa Club Cluj nu dorește să fie doar un mod de întâlnire pentru a bea bere, deși ne place, ci și o modalitate de a lupta pentru drepturile celor ce merg pe 2 roți, de a susține și promova inițiative.

Până atunci poți lua legătura cu membrii grupului Vespa Cluj accesând pagina noastră de Facebook Groups: Facebook Vespa Cluj Group , pagina de Facebook oficială a clubului unde ne poți urmări activitatea: Vespa Club Cluj

Urmează mult mai multe suprize la anul, până atunci stați pe recepție. Mai jos puteți urmări evenimentul de lansare prezentat de cei de la NCN, cărora le mulțumim cu această ocazie pentru atenția acordată.

 

 

 

Lasa un Comentariu