Un numar record de membri ai clubului Vespa București au participat joi seară la petrecerea oficială care a marcat sfârșitul sezonului 2022

Sezonul acesta a înregistrat un nou record pentru Clubul Vespa București, singurul record care contează de fapt raportându-ne la sezonul precedent: un număr de 250 pasionați, posesori și nu în ultimul rând membri oficiali ai grupului de Whatsaap unde se desfășoară, foarte eficient, comunicarea comunității Vespa din București

Petrecerea închiderii de sezon a avut loc la Cento 118, un local de pe Calea Floreasca cu trăsături pur italienești care, pe lângă faptul că are în posesie o Vespa GTV Via Montenapoleone superbă, a înțeles exact necesitățile acestei desfășurări de vespe. În jur de 50 de membri au fost prezenți alături de familii, prieteni și sponsori. Prezenți la eveniment au fost și membrii Vespa Club Volos.

Muzică, pizza, paste, vin, inghetata de la Zenzero Gelato și un super proiector Benq pe care au rulat filmări și poze făcute de membri de-alungul acestui sezon au colorat atmosfera de socializare de dupa job-uri. Evenimentul a fost o continuare a agendei săptămânale a clubului, respectiv, în fiecare joi la ora 18:30 membri se întâlnesc la Biserica Anglicană și pleacă în coloană către un local prieten unde se poate socializa… și unde se pot parca multe vespe.

Pe lângă distracție, admirat scutere și voie bună, seara a culminat cu momentul tombolei unde s-au oferit de la accesorii din piele confecționate manual inscripționate cu brandul Vespa de la Nat Leather Goods, schimburi de ulei a la Cobrelu, piese pentru vespe clasice de la Garajul 24 până la surpriza făcută de reprezentanții Bike Hub care au verificat bordurile vespelor parcate afară și au acordat un set nou de anvelope vespei cu cel mai mare număr de kilometri – 60.000.

Mulțumită ONG-ului Vespa Club București comunitatea are din acest an o entitate legală prin care poate organiza evenimente, bartere, sponsorizări, tombole, etc. într-un cadru oficial. Acest cadru va pune bazele legale a unei infrastructuri menite să atragă fonduri, să organizeze evenimente sociale, să loializeze și să atragă noi membri.

Nu în ultimul rând, dacă vă gândiți să vă creați și voi un club Vespa, care să reprezinte valorile voastre și ale stilului Vespa bineînțeles, v-aș spune că totul capătă aderență doar în jurul unui comunicator pasionat. Daniel reprezintă nucleul și portavocea clubului din București. Este angajat full time și are o familie frumoasă și numeroasă. Daniel a primit aplauze și felicitări la închiderea sezonului din partea celei de-a doua familii pe care o are, familia Vespa Club București.

Mulțumiri speciale lui Marius, unul dintre cei mai activi membri Vespa Club București pasionat de fotografie. Vespa Club România iți urează felicitări pentru noua categorie: A!
Asfalt uscat Marius!

Dacă ești membru al oricărui club Vespa din România contactează-ne pentru a promova împreună evenimentele Vespa din toată țara!

Lasa un Comentariu