Câte roți aveți astăzi? Două, trei, patru? Sau nici una? Indiferent de modul în care vă place să vă calatoriti, Tucano Urbano este impreuna cu dumneavoastră. Cu materiale și tehnologii care fac viața mobilă mai practică, mai confortabilă și mai protejată. Pentru că avem pulsul strazii. Dar mergem peste tot, în oraș și în afară. Indiferent de vreme: ploaie, soare, vânt, căldură. Deci, acum, nu mai trebuie sa verificați cum este vremea: doar să vă îmbrăcați cu Tucano Urbano și să ieșiți.
Tucano Urbano ia nastere în 1999 în Milano: un oraș care a văzut străzile sale din ce în ce mai aglomerate cu scuteristi, în fiecare zi. Marca a luat nastere cu voi și pentru voi, cu intuiții vizionare, libere și ușoare: cum ar fi Termoscud® pentru scutere, care a devenit un simbol. Și în timp, micul toucan din diamant s-a transformat într-un brand solid și de succes, un punct de referință pentru cei care se mișcă în spațiul urban. În 2012, odată cu sosirea noilor parteneri și a unui nou management, brandul s-a confruntat cu provocări în teritorii neexplorate. Aceste schimbări nu au trădat vocația urbană a mărcii, ci l-au extins spre o idee de mobilitate totală: pentru orice moment, orice drum, orice stil de viață. Acum si in Romania pentru voi.
Beneficii
Discount 10%  fata de pretul de lista, pentru toate produsele Tucano Urbano.

Beneficiile sunt acordate membrilor Vespa Club Romania, care prezinta cardul de membru la achizitie si au achitat taxa de membership pentru anul in curs.

 

 

 

Showroom

Calea 13 Septembrie nr 55-57, Sector 5, Bucharest

+40.726.157.652

sales@scooter-life.ro

Related Projects