Am luat Vespa de la vopsit. Master chef Claudiu Albu, care va poate vopsi scuterul si nu numai pentru un pret si o calitate foarte buna, daca esti membru Vespa Club Romania. PX-ul a fost vopsit in culoarea orginala a modelului Rosso Corsa (PIA806) respectand reteta culorii (MaxMeyer), Claudiu imi emite un certificat de autenticitate a culorii.  De asemenea, grund-ul si filler-ul sunt facute pe baza retetei originale.

2013-07-13_13-21-42_31

 

Caroseria si toate celelalte piese a fost curatat pana la tabla, pentru sesizarea eventualelor puncte de rugina si indreptarea zonelor ondulate. Va recomand sa nu folositi solutii de indepartat vopseaua, munciti foarte mult. Cap bormasina pentru smirghel cu granulatie de 180, pentru zone greu accesibile cu mana sau sablare. Atentie la capacul de bord, este din plastic, nu puneti bormasina pe el si nici solutii de indeparte, folositi smirghel la mana.

 

La inceputul asamblarii este de recomandat sa protejati zonele unde lucrati, eventual acoperiti materiale textile groase, impotriva loviturilor, se intampla sa cada o cheie

 

Mai jos cateva poze (facute cu telefonul) dupa si in timpul vopsitoriei.

Inainte/Pregatire/Final

 

Lasa un Comentariu