MotoShop Baia Mare

Incepand de astazi avem un nou partener pentru voi: Moto Shop – Baia Mare. Baietii sunt specialisti in ambielaje si cilindrii, domeniul lor principal fiind moto cross-ul si toate derivatele. Au fost testati si calitatea lucrarilor este exemplara. Costul de transport nu este mare prin curieri, pretul total fiind mai mic decat al firmelor din Bucuresti. In concluzie merita “deplasarea”. Bineinteles membri Vespa Club Romania beneficiaza de 10% reduceri pentru aceste servicii. Pentru reducere trimiteti o poza cu cardul de membru.

 

De ce firme si nu diversi “neni” de prin garaje? Cand ai o firma ai o repsonsabilitate mai mare, daca nu solicitam serviciile lor, firmele “mor” ingropand si alte servicii sau scene locale, putem avea parteneriate comerciale oficiale.

 

Pe langa serviciile descrise mai sus, apelati cu incredere si pentru celelalte produse de pe site, baietii sunt deschisi la orice discutie.

ps: au ulei 2T cu miros de capsuni 😉

Enjoy.

Comments
  • Cristi Magurean

    Ne bucura faptul ca munca noastra este apreciata si oamenii cu care lucram sunt cu adevarat multumiti de ceea ce primesc in schimbul banilor. Asta reprezinta pentru noi cea mai mare satisfactie. Va suntem alaturi si va stam la dispozitie.
    Cristi Magurean

Lasa un Comentariu