În 1953 , Dave Lee și Rick Ronvik , doi baieti de colegiu – și prieteni pe tot parcursul vieții , si-au luat o vacanta de un trimestru, au lucrat în bucătăria unei nave cu destinația Franța , au cumpărat două Vespa 1953, și au plecat intr-o excursie prelungită pe scuter prin Franța, Italia, Austria, Elveția, Germania, Danemarca, și Anglia. Aveau 20 și 21 de ani in momentul excursiei.

Timp de cincizeci de la ani de la marea excursie, s-au inrolat in armata, au absolvit colegiul, si-au intemeiat familii si au povestit in fiecare an marea lor aventura, prietenilor si copiilor.

In 2003 , la a 50-a aniversare a Europe Trip , Rick și Dave au vrut să fac ceva special pentru a sărbători frumoasa aventura. In timpul pregatirilor s-a infiripat o idee: de ce nu ar obțin două scutere vintage și sa refaca traseul din 1953naibii din nou ! Acum, doi tipi semi – maturi, aceleași țări, aceleași drumuri, pe scutere retro, au facut poze în aceleași locații pentru a vedea modificările , au căutat aceiasi oameni, au baut în aceleași pub-uri. Asa s-a nascut “Second Chance Tour”.

 

Salutam toti temerarii si aventurierii care mentin spiritul originar Vespa. Speram sa va inspire aceste povestiri 🙂

 

Toata povestea, itinerariul si multe poze pe pagina sponsorului trip-ului din 2003: http://www.genuinescooters.com/2ct/index.html

lookahead accessoryprep

Lasa un Comentariu