“Daca vrei, poti” sloganul primei campanii publicitare profi, dupa revolutie in Romania. Italia 90, pentru Adidas, va aduceti aminte?

Cred ca si pentru Vespa se aplica acelasi lucru. In prezent se asociaza vehicule super tech cu marile aventuri, in trecut totul avea legatura cu rider-ul, daca isi doreste. Si uite ca Osman a vrut… si a putut!

 

“Ordu, Texas” este un film documentar independent despre Osman Gursoy. El este un bătrân de 80 de ani, care trăieste în prezent în Ordu (Turcia) si care a călătorit mai mult de 200.000 km. pe Vespa, în Europa și America de Nord în anii 70. Pasiunea pentru motociclete a inceput cu o modificare a bicicletei când era tânăr: pur și simplu a adaugat un motor. Această călătorie l-a purtat toata viata prin Europa catre Arizona.”

Turcii de la 2enduro estimeaza aparatia acestui documentar la sfarsitul anului 2013.

 

enjoy the teaser 🙂

Ordu, Texas Trailer (English) from 2Enduro on Vimeo.

Follow us: facebook.com/2enduro

“Ordu, Texas” is an independent documentary movie about Osman Gursoy. He is a 80 year old man currently living in Ordu (Turkey) who has travelled more than 200.000 kms. on his small Vespa across Europe and North America in the 70’s. His passion for motorbikes starts with a modification of a bicycle when he was young, simply he adds a engine to it. This lifetime journey takes him from Turkey to Europe and far across Arizona.

Coming winter 2013

Created by 2Enduro
Director: Tolga Basol
DP: Erkin Yesil
Music: Ozgur Yilmaz
Camera & Sound: Tolga Basol, Cevher Bilger
Graphic Design: Utkan Basar
Editing, Color Grading: Tolga Basol

Camera: Blackmagic Pocket Cinema Camera
Lens: Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8, Olympus M.ZUIKO Digital 17mm f/1.8
Software: Adobe Premiere, Adobe Speedgrade, Adobe After Effects, Osiris Luts

 

 

sursa:

Lasa un Comentariu