625435_448155361929927_131665985_nAm fost la SAM sa vedem ce gasim in domeniul moto/scoot si am dat peste… Lambretta. Auzisem ca s-a deschis un magazin micut in Bucuresti, in cadrul Galeriilor Titan (fostul magazin Titan). Surpriza, am gasit un stand complet si plin de bunatati: 5 scutere si un prototip afisate, accesorii, imbracaminte si incaltaminte, ceasuri, casti si mult genti Lambretta.

Prezent in stand si Gideon Caspit, owner-ul shop-ului si primul om care a adus oficial Lambretta in Romania. Gideon, ne-a povestit ca este un pasionat al scuterelor si in special Lambretta (am inteles ca a avut la 15 ani un model) cum a inceput sa aduca ceasurile marcii si in urma feedback-ului a inceput sa aduca toata gama de accesorii si in prezent, scutere. Este inginer constructor, un tip volubil in care se simte pasiunea pentru doua roti, cu o prezenta excelenta de marketing.

In continuare isi propune sa deschida (in curand) un Shop Lambretta (concept de showroom + cafenea) pe Calea Floreasca si un alt magazin in AFI Palace. Aceasta extindere se intampla la 3 luni de la deschiderea primului magazin. Am simtit la Gideon bucuria de a fi primul om care aduce intr-o tara un brand, cu care practict a crescut. In completarea liniei de accesorii aduce si produse Corazzo binecunoscute italienilor.

Momentan puteti gasi scutere cu o capacitate de 125cc la preturi similare scuterelor Vespa.

Aici un interviu cu Gideon Caspit.

website: http://www.lambrettaromania.ro/

Nota: Acesta articol nu este o promovare a marcii Lambretta. Este povestea unei surprize foarte placute, asa cum ne dorim sa se intample si in cazul altor marci consacrate.

 

Lasa un Comentariu