Fii activ si:

  • participa la intalnirile Vespa Club Romania;
  • trimite-ne propunerile si sugestiile tale;
  • povesteste si si altor posesori de Vespa despre comunitate si despre posibilitatea de a deveni membri;
  • ofera-te voluntar la organizarea proiectelor Vespa Club Romania;
vcr_impozit2%

Esti salariat?
Alimenteaza Vespa Club Romania cu 2% din impozit!

Sustine VESPA CLUB ROMANIA prin directionarea a 2% din impozitul pe venit pe care l-ai platit statului pentru veniturile tale din anul precedent. Completeaza si depune, pana la sfarsitul lunii aprilie a fiecarui an, formularul aferent tipului de venit.

Daca nu reusesti sa te deplasezi la administratia fiscala de care apartii, inmaneaza unui membru al echipei sau trimite prin posta pe adresa asociatiei si il depunem noi pentru tine (pana la sfarsitul lunii aprilie a anului in curs)

Sumele directionate vor fi virate de catre stat in ultimul trimestru al anului depunerii formularului.

Ai o firma?
Implica-te si directioneaza 20% din impozitul pe profit catre Vespa Club Romania

Redirectioneaza pana la 20% din impozitul pe profit datorat pentru sprijinirea activitatii Asociatiei “Vespa Scooter Club Romania” folosind Contract de sponsorizare Vespa Scooter Club Romania.

Sumele donate se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • sunt in limita a 0,3 % din cifra de afaceri
  • nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Suntem recunoscatori tuturor sponsorilor nostri, care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociatiei “Vespa Scooter Club Romania”. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate urmarind scopul si obiectivele clubului, în concordanţă cu activitatea specifică a Vespa Scooter Club Romania.

Facilitati fiscale

Codul Fiscal al Romaniei
“TITLUL II : Impozitul pe profit.

CAPITOLUL 2: Calculul profitului impozabil.
Art. 21 : Cheltuieli
(4) p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii.

INFORMATII UTILE:

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic, in acest fel transmiti statului modul in care doresti sa fie cheltuita o parte din impozitul tu pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este directionata de catre fiecare cetatean catre entitatea dorita de acesta!

In conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. In cazul in care doresc, donatorii, pot sa comunice fundatiei faptul ca au depus formularele respective.

Nu este obligatorie atasarea fisei fiscale primite de la angajator, suma totala a impozitului platit de catre contribuabil va fi regasit de sistemul informatic in functie de CNP, dar daca o aveti la indemana o puteti atasa.

Asociatia “VESPA SCOOTER CLUB ROMANIA”
Judecatoria Sector 1 Bucuresti Nr. 57 / 20.03.2013
Cod de identificare fiscala: 31531711
Cont IBAN RON: RO61 RNCB 0082 1343 5037 0001
Adresa: Str. Plaviei, nr. 34, Sector 1, Bucuresti, Romania, 014575
E-mail: contact@clubvespa.ro