sprint_

 

Piaggio anunta upgrade-uri pentru modelele Vespa Primavera si Sprint cu capacitati de 125cc si 150cc.

Noile motoare i-Get respecta standardul de emisii Euro 4 si aduc maxim de calitate si fiabilitate. Design-ul tehnic aduce beneficii nu doar in zona consumului cat si a poluarii fonice, Piaggio anuntand nivel sonor redus. Sistemul de injectie a fost imbunatatit cu un senzor barometic care eficientizeaza functionarea motorului in conditii de trafic intens si diferente de altitudine. i-Get 125 cc dezvolta 10.5hp iar 150cc 12.4hp cun consum de 2l/100 km pentru 125cc. In completarea motorizarilor, sistemul de evacuare este complet schimbat pentru reducerea zgomotului si obtinerea unui nou timbru sonor mai plin (mai gros?).

Sistemul antilock ABS devine standard pe Vespa Sprint si Primavera  Settantesimo, iar sasiul a fost intarit pentru o mai mare rigiditate (+36%) si torsiune longitudinala (+154%), ceea ce confera un sentiment de siguranta crescut si o manevrabilitate sporita.

Noile versiuni vor beneficia de urmatoarea paleta coloristica:

  • Primavera 125cc & 150cc: Rosso Dragon (sa bej); Nero Vulcano (sas rosie); Midnight Blue (sa bej); and Montebianco (sa rosie)
  • Primavera Touring: Marrone Crete Senesi
  • Sprint 125: Rosso Dragon, Nero Lucido, Montebianco, Giallo Positano si Blu Gaiola(sa neagra)
  • Sprint S: Titanium grey

 

sursa: http://www.piaggiogroup.com/en/archive/press/new-vespa-primavera-and-vespa-sprint

 

Lasa un Comentariu