Caracterizată de libertate, futurism, efervescență, starea de spirit caracteristică iubitorilor de Vespa nu a putut fi oficializată decât printr-un eveniment original, așa cum le stă bine nonconformiștilor boemi.

Dorind a transmite ideea de ”la bella vita” și de vintage ancorat în modernism, am optat pentru asocierea cu un brand cu aceleași origini ca și ale nucleului pasiunii noastre: Italia, țara romantismului și a pasiunii efervescente.  Considerând că brandul Aperol se pliază cel mai bine pe caracteristicile noastre, fiind caracterizat de aceeași aspirație spre inovație și bun gust, am ales să ni le alăturăm și să deschidem oficial Vespa Club România în cadrul evenimentului de încheiere a campaniei “Spritz up your life” by Aperol.

Ajutați de prietenii noștri de la Oxygen PR, am găsit locația perfectă pentru a surprinde spiritul neîmblânzit al iubitorilor de Vespa și Aperol: grădina de vară Fratelli Club, ideea de comunitate și stil fiind transpusă și în vestimentație prin tricourile personalizate create special pentru noi de către Bigotti.

Fiind o sărbătoare specială alături de rafinatul Aperol, am prezentat publicului, în același tărâm vintage respirând aerul anilor `50, cel mai nou și exclusivist model Vespa: 946, serie limitată.

Vespa Club Romania1

Și pentru că orice eveniment cu stil are nevoie de invitați pe măsură, la aventura noastră au luat parte personalități mondene, fani Aperol și iubitori de Vespa. Membrii Vespa Club și-au făcut intrarea specifică, intrând în grup pe scuterele lor speciale. Ne-am bucurat că înainte de a ajunge la eveniment, am putut face o plimbare de grup prin oraș, simțind împreună verva orașului și însuflețindu-ne  de bucuria trecătorilor la vederea noastră.

După înmânarea premiului mult așteptat – o minunată Vespa LX- din partea Aperol câștigătoarei campaniei “Spritz up your life” și înmânarea cardului de membru Vespa Club România proaspetei posesoare a stilatului scuter, deschiderea oficială Vespa Club a fost cinstită așa cum știm mai bine: cu discuții interesante, glume inteligente și relaxare în stilul specific italian.

Vespa Club Romania2

Pe viitor, ne dorim să ne mărim numărul echipei și să integrăm în club cât mai mulți posesori de Vespa, anul viitor anunțându-se a fi plin de evenimente și excursii în țară și peste hotare.

Pentru cei care doresc să facă parte din comunitatea noastră și să împărtășească idei despre eleganță, stil și frumos, înscrierile se pot face online, iar pentru noutăți vă așteptăm pe site și în newsletter cu noi articole interesante despre pasiunea noastră comună.

Mai multe poze de la eveniment, aici.

Nu uita, nimic nu poate fi mai interesant, urban și actual decât împărtășirea unei pasiuni vibrante și neconvenționale!

 

Lasa un Comentariu