Concursuri și voie bună la Vespa Club Constanța

Vespa Club Constanța a dat startul sezonului Vespa pe litoral în weekendul 7-9 iunie 2024.

Am pornit la drum vineri din București, pe vespele noastre de 125cc și 300cc. Drumul de 240 km pe ruta veche București – Lehliu – Fetești – Cernavodă – Medgidia – Constanța a fost o adevărată plăcere, durând între 4 și 4 ore și jumătate cu tot cu opriri. S-a plecat în trei echipe, una dintre ele fiind echipa vespelor clasice, nelipsite de la aceast tip de aventuri.

Majoritatea celor din București, aproximativ 20 de vespisti, ne-am cazat la un hotel din Piața Ovidiu. Fiind aproape de plajă, am făcut imediat o baie în mare după sosire.

Sâmbătă dimineața, ne-am întâlnit cu toții la Red-Bike Service.

Cred că am fost în jur de 60 de vespisti, nerăbdători să ne cunoaștem și să pornim în mult așteptata paradă. După ce am împărțit și primit stickere cu cluburile și sponsorii, am fost preluați de un polițist motociclist de la rutieră și escortați de o mașină a jandarmeriei prin Constanța, facilitând deplasarea paradei fără probleme.

O oprire binevenită la Mangia Mangia a fost inclusă între paradă și concursul de îndemânare din parcarea mall-ului din Constanța. Acest concurs de îndemânare a fost exact distracția pe care ne-o doream într-un astfel de eveniment Vespa.

Ziua a trecut rapid, iar seara ne-am adunat la localul din Parcul Gării. Spre surprinderea noastră, Vespa Club Constanța ne-a oferit o multitudine de premii din partea sponsorilor evenimentului. Vespa Club România a profitat de ocazie pentru a împărți tricouri și stickere inscripționate cu emblema clubului Vespa România.

Duminică dimineață, ne-am pregătit de plecare, lăudând eforturile și succesul prietenilor de la Vespa Club Constanța pentru organizarea acestui eveniment deosebit.

Se anunță o nouă escapadă la mare, organizată de Vespa Club Constanța și Vespa Club București în weekendul 2-4 august.

Pentru mai multe poze sau video-uri de la eveniment puteți verifica pagina noastră de Facebook Vespa Club Romania

Showing 3 comments
  • Bogdan

    Fantastic !!

  • Cristian

    Super fun!

  • COSTIN

    Extraordination

Lasa un Comentariu