map

Dimitrije Milic si Ljubinko Lesevic , cu sprijinul importatorului general Piaggo pentru Serbia, vor incepe calatoria de la 1 Iunie 2014, parcurgand toate cele 26 de tari din Uniunea Europeana, in afara de Cipru si Malta. Acest road trip traverseaza peste 180.000km, cei doi propunandu-si sa il parcurga in 50 zile.

Libertatea umana si drepturile civile sunt subiecte de dezbatere universale. Datorita acestor subiecte, cei doi cred ca nu exista nici o libertate mai mare decat libertatea de alegere si libertatea de miscare. Ambele se regasesc in ideea pe care o vom purta prin 2014 : “Oameni mici din Serbia , pe motociclete mici (scuter) italiane, vor purta mesajul de pace in toate capitalele din Uniunea Europeana. Aniversarea a 100 de la inceputul Primului Razboi Mondial , care a divizat Europa ca niciodata inainte, si 70 ani de ani de Vespa, care a unit tinerii din Europa, i-a facut sa porneasca la drum . Considera ca este timpul pentru a trimite un mesaj cu acelasi continut : tineretea si creativitatea sunt comuce in toate tarile din Europa, fara exceptii !

Ei vor incheia calatoria in Belgrad subliniind tendinta si dorinta Serbiei, de a deveni al 29-lea membru al familiei europene .

 

Asfalt uscat Dimitrije Milic si Ljubinko Lesevic! Va asteptam la Bucuresti 🙂

 

Urmariti excursia pe https://www.facebook.com/VespaTourOfEurope2014

Sursa:http://www.vespatour.info/index.php

Lasa un Comentariu