Sibiu, 15 august 2023: În perioada 10-13 august a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului pe două roți, 3 Castle Ride 2023,ce a luat startul din Sibiu. Participanții, însoțiți de cele mai dragi Vespe, au descoperit frumusețile drumurilor montane Transfăgărașan și Transalpina, vizitând pe traseu lacul Vidraru, Stana Stefanu și cetățile Câlnic și Alba Iulia. 

3 Castle Ride 2023 s-a adresat tuturor pasionaților de cultură și istorie Vespa. Evenimentul a păstrat conceptul primei ediții, acela de a descoperi trasee unice pe două roți, simțind, totodată, plăcerea și libertatea pe care tradiția Vespa o oferă: o experiență liberă și o mobilitate fără egal, trăită pe cel mai frumos scuter din lume, scuterul tău.

Pe 10 August, în Sibiu, la restaurantul Pizza Napoletana din Piața Mare, a fost amenajat punctul de primire, destinat exclusiv participanților. În cele 3 zile trăite în această experiență unică, pasionații de Vespa au avut parte de priveliști uimitoare, trasee pitorești și s-au delectat cu mâncăruri autentice ale bucătăriei românești.

  • Traseul a avut 560 de km și a atins două dintre cele mai emblematice șosele montane din România: Transfăgărășan și Transalpina.
  • Opriri la cele trei cetăți: Poenari, Alba Iulia și Câlnic.
  • Gala de premiere a fost organizată de Vespa Club România împreună cu Vespa Club București la Hotelul Astoria din Alba Iulia.

“Prima ediție, cea din 2018, la care au participat aproape 100 de pasionați și deținători de scutere Vespa ne-a motivat să continuăm să scriem povestea pe drumurile din România, să arătăm și membrilor din alte țări traseele spectaculoase și obiectivele noastre pline de istorie și de farmec. La această a II-a ediție din 2023 suntem plăcut impresionați să-i avem printre participanți, președinți ai cluburilor naționale din 5 țări. Numărul participanților este de 110, veniți din 17 țări (Bulgaria, Serbia, Polonia, Italia, Grecia, Ungaria, Slovenia, Belgia, Macedonia, Croatia, Austria, Canada, Slovacia, Muntenegru, Spania, Franta, Germania) și bineînțeles România.”, declară Cristian Turcin, Președintele Vespa Club Romania.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: UniCredit Leasing, The Bike Hub si Birra Moretti, iar parteneri: MT Helmets, Garajul 24, Piese.com.ro, Content Creators, MyContinental – Sibiu, Grand Sofianu Hotel – Râmnicu Vâlcea, Hotel Astoria și Hotel Transilvania – Alba Iulia.

Mai multe detalii despre acțiunile clubului și evenimentul din acest an sunt disponibile pe PAGINA OFICIALĂ, iarinformații la zi pe profilele oficiale de Facebook și Instagram.

Primul set de poze de la eveniment poate fi vizionat aici!

Lasa un Comentariu