Vespa a fost întotdeauna sinonimă cu inovația și o dovedește încă o dată, deoarece merge pe valul uneia dintre cele mai mari tendințe actuale, streetwear. O colaborare cu designerul Sean Wotherspoon, unul dintre cei mai influenți jucători din lume atunci când vine vorba de cultura de stradă, a dus la crearea Vespa Primavera Sean Wotherspoon, o ediție specială, limitată, care dezleagă energia creativă rezultată din acest parteneriat.

Sean Wotherspoon este una dintre vedetele în creștere ale streetwear-ului din Statele Unite. El este o energie pură de neoprit, curios, un experimentator și un fanatic al culturii de stradă și a tot ceea ce poate cuprinde, stradă, modă și culori.

Floch Olivier (@OlivierFloch) | Twitter

Pe corpul de oțel al Vespa Primavera, Sean creează un nou stil pentru tinerele triburi urbane, dar unul cu capacitatea de a câștiga un public mult mai larg. Sean oferă elementelor stilului Vespa o intoarcere contemporană vintage în ceea ce privește maniera sa. El face acest lucru trăgându-și dragostea pentru tot ce are școala veche, folosind o abordare caleidoscopică de mix & match înrădăcinată în anii ’80 și ’90.

Există, de asemenea, un amestec de materiale, inclusiv metal, plastic, catifea și cauciuc. În tradiția pură Vespa, corpul este realizat din oțel, o marcă distinctivă a Vespa chiar de la începutul ei. Plăcuța roșie (în aceeași culoare cu amortizorul), din plastic și cu o inserție de cauciuc albastru, iese în evidență pe corpul metalic.

Wotherspoon a ales o catifea cu nervuri maro deschis pentru șa. La acesta i-a adăugat un finisaj alb și logo-ul său distinctiv, o adevărată etichetă a artistului de stradă, așezat pe față alături de logo-ul clasic Vespa în alb.

Vespa Primavera Sean Wotherspoon va fi disponibilă în 2020 la o rețea selectată de dealeri, cu capacitățile clasice de 50, 125 și 150 cc. De acum si la The Bike Hub Romania, importator oficial.

Dar opera lui Sean Wotherspoon se extinde dincolo de Vespa Primavera. Împreună cu casca dedicată, a creat o colecție de îmbrăcăminte de stradă, formată din patru tricouri și un tricou modern.

sursa: https://www.vespa.com/en_EN/landing/wotherspoonxvespa

 

Comments
  • daniel.gheorghe89@gmail.com

    Off topic: aveti idee daca mai exista cineva pe acest site/forum care imi poate spune cand va fi procesata cererea mea de inregistrare? Am trimis de pe 17 Iulie confirmarea platii insa nici pana acum imi pot vedea numarul de membru. Multumesc

Lasa un Comentariu